Det bliver ”Mums”…

posted in: Café Mums | 0

Ny cafe byder inden- og udenfor fra fredag

Oprindeligt et lavloftet kælderrum – nu ramme om Fredericias nye hyggelige cafemilø.
Cafe Mums åbner til lands og til vands fredag.

Fadølsanlæg og håndværkere, søm, skruer og godt humør. Kokke, kampesten og kælderhygge. Mandagens besøg i Café Mums havde det hele. Alt var som det naturligt er oven på en kæmpe ombygning, en række detaljer der skal falde på plads og en masse forventninger som man ser ud til at å fuldt indfriet.

Den ene af de to ”bagmænd” Frank Skov, der sammen med svogeren Jesper Hansen ik ideen, tog sig tid til en snak med avisen: – Vi prøvekørte konceptet i weekenden for nogle af vore håndværkere. Fik masser af roser, men også gode tips til at optimere vores ideer endnu mere, konstaterer en glad Frank Skov indledningsvist og fortsætter: – Jeg tror vi – bortset fra forsinkede cafemøbler – kommer i mål med det hele. Vi har lånt midlertidigt interiør og møbler, så det går nok. Selv om det er irriterende, at vi ikke fra starten har vores eget, lyder det også om Cafe Mums tilblivelsen og færdiggørelsen. Cafeen ligger lige over for Gl. Havn, der også vil spille en central rolle.

Rustik serveringspram

Et budget på mellem 3 og 3 1/2 mio. kroner var det oprindelige, og det ser ud til at holde, lyder det fra Frank Skov. Han kunne i weekenden ikke bare konstatere at rammen er ved at være komplet på ”fastlandet” med Cafe Mums, men også at skabelonen til den serveringspram, der skal ligge i gl. Havn med 80 udeserverings-pladser til at supplere de 50 pladser i selve caféen, var på plads. – Den er bygget op hen over weekenden lidt længere omme i havnen og nu er den så på vej til at skulle testes, og til at blive skubbet om på plads. Endelig skal der lige laves nogen fortøjningsprøver, så den kommer til at ligge stabilt i forhold til vind, vand og vejr, konstaterer Frank Skov også. – Og… Skriv så endelig, at vi på ingen måde har været inde over med ønsker om at Havnegrillen skal flyttes. De rygter tager vi kraftigt afstand fra, for vi har et udmærket forhold til Tommy og Havnegrillen, og tror faktisk, at det er int at vi er flere til at trække kunder her ned, lyder det aslutningsvist.

Læs hele artiklen her: http://www.e-pages.dk/elbobladet/71/8

Kilde: Af Benny Grarup | Elbobladet