Frokostretter på Café MUMS

Nyd en herlig frokost med familie, venner eller forretningsforbindelser.

Cafe Mums har friske frokostretter – hverdag!

Der ingen undskyld for ikke at holde frokostpause. Cafe Mums i Fredericia har både friske frokostretter, og en plads i solen. På frokostkortet hos Cafe Mums er der både højtbelagt luksussmørrebrød – samt mange traditionelle danske retter, men også et par lækre nyklassikere og lidt godt til vegetaren. Vores frokostkort byder på klassisk frokostretter som Stjerneskud og Pariserbøf eller prøv vores super sprøde sandwiches. Se vores frokost menukort her.

  HOLD FROKOSTPAUSE SAMMEN MED CAFE MUMS – VI SES

Cafe Mums er “også” en frokostrestaurant ved Gl. Havn i Fredericia med et rigt og varerieret udvalg af danske specialiteter. Mens madscenen på et utal af frokostrestauranter – har gennemgået en fuldkommen forvandling fra næsten overset til den hippeste destination for nye madtendenser, så er der heldigvis stadig steder som Cafe Mums, der står ved det klassiske, danske køkken. Se vores frokost menukort her.

 

Frokostmenuer hos Cafe Mums er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer, med økologi og kvalitet i højsædet, og vi har et bredt udvalg af gode frokostretter for enhver smag – alt sammen lavet af de bedste råvarer og naturligvis altid frisksmurt.

 

Cafe Mums – en autentisk og charmerende dansk café- og frokostrestaurant i Fredericia, hvor alt bliver tilberedt fra bunden. Firmafrokoster, receptioner eller bare gode venner i festligt lag – vi står klar til at skabe de perfekte rammer med det gode danske frokostkøkken i historiske lokaler. Vores lækre og varierede frokostretter serveres fra kl. 11.30 alle hverdage. Se vores frokost menukort her.

Så kom og prøv frokostretter og frokostmenuer hos Cafe Mums.
Vi serverer vores frokostretter (alle dage fra 11.30 – 17.00)